Je bent hier:

Cybersecurity

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op, wat voor veel organisaties betekent dat het aantal bedrijfsrisico’s groeit. Niet alleen vanuit klantvriendelijkheid, maar ook vanuit de wet, worden organisaties gewezen op hun verantwoordelijkheid met betrekking tot privacy en andere kwetsbaarheden. Want zowel externe, als interne factoren kunnen een risico vormen.

Vulnerability scan
Ook in uw interactie met verschillende systemen en de bijbehorende partijen is het belangrijk financiële, juridische en operationele consequenties te voorkomen. Daarom biedt IAP New Deal, i.s.m. onze cybersecurity partner Business to You, de Cybersecurity Vulnerability Scan. We brengen uw kwetsbaarheden in kaart en ondersteunen u bij de ‘reparaties’.

IAP New Deal gaat uit van een volledige service voor de beveiliging van gevoelige informatie binnen uw organisatie en bij uw leveranciers. Bij onze services biedt IAP New Deal u een geautomatiseerde privacy en cybersecurity kwetsbaarheidsscan aan via onze cybersecurity audit partners, die wereldwijd gecertificeerd zijn binnen de gegevensbeveiligingsindustrie. Deze kwetsbaarheidsscan, inclusief een 2 weekse gratis proefperiode, laat zien waar u staat en waar u kunt verbeteren m.b.t. borging van de privacy van persoonsgegevens (Avg Wetgeving), de technische kwetsbaarheid van uw portal en externe IP adressen èn beveiliging van uw overige externe informatie-uitwisselingsystemen tegen hackers. 

Heeft uw vragen met betrekking tot uw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.