Slogan for Profile

Je bent hier:

Over ons

IAP New Deal is een onafhankelijke aanbieder van business assurance en advies diensten. We zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van cliƫnten bij het vormen van begrip met betrekking tot risico's en het neutraliseren van bedreigingen gerelateerd aan IT, operationele en financiƫle prestaties.

Wij ondersteunen u en uw organisatie op de weg naar compliancy, volgens de laatste verplichte wetgevingen en bereiden uw voor om operationeel gerelateerde bedreigingen op te vangen en uw organisatie staande te houden in onze steeds weer veranderende maatschappij. Of u nu een audit nodig heeft van de laatste standaarden, of advies en informatie op gebied van technologische procurement, we zijn hier om u te helpen bij elke stap. Ons team heeft een kern van gecertificeerde internationale IT-auditors en ervaren business consultants. We bieden u waarde en orde vanaf het begin van de samenwerking.

IAP New Deal werkt met consultants met de juiste mindset en expertise, en ondersteunt deze intussen met duidelijke communicatie, de benodigde tools, aanpak en ondersteuning om opdrachten op tijd en binnen gestelde budgetten af te ronden.

We zijn toegewijd om complexe projecten te doorlopen binnen de overeengekomen mijlpalen en doelen, terwijl u te allen tijden geinformeerd bent en ondersteunt wordt bij elk amendement voor de daadwerkelijke uitvoering. Het delen van onze voorkeur voor communicatie en kwaliteit in dienstverlening is essentieel bij al onze vertegenwoordigers.

Professionalisme is van groot belang bij IAP en we streven ernaar dit te uiten door:

  • Duidelijke, gedocumenteerde lijnen van communictie, zowel intern als extern.
  • Gescreende, gecertificeerde (zoals QSA, CISA, CISM, CISSP, CEH) en gedreven professionals.
  • Interne evaluatie en kwaliteitcontroles.

Certificering en assurance moeten onafhankelijk en vertrouwelijk worden behandeld. IAP New Deal heeft strikte procedures om op gepaste wijze bescherming te bieden voor al uw gevoelige bedrijfsinformatie en voor de informatie verkregen tijdens het uitvoeren van een opdracht. Neem contact op met ons, om uw wensen te bespreken.

Heeft uw vragen met betrekking tot uw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.