Je bent hier:

Cybersecurity

Toename technologische ontwikkelingen & bedreigingen


De technologische ontwikkelingen gaan snel, maar cyberdreigingen zoals de hackers nemen ook toe! Voor veel organisaties betekent dit dat het aantal bedrijfsrisico’s groeit. Niet alleen door klanten, maar ook vanuit de wet, worden organisaties gewezen op hun verantwoordelijkheid met betrekking tot privacy en security. Want zowel externe als interne factoren kunnen een risico vormen.

Vulnerability scan van uw website

IAP New Deal biedt u i.s.m. onze cybersecurity partner Business to You de Cybersecurity Vulnerability Scan van uw website of portal. We brengen uw kwetsbaarheden in kaart en ondersteunen u bij de ‘reparaties’.

Trust Guard Security Scanned

IAP New Deal gaat uit van een volledige service voor de beveiliging van gevoelige informatie binnen uw organisatie en bij uw leveranciers. Bij onze services biedt IAP New Deal u een geautomatiseerde privacy en cybersecurity kwetsbaarheidsscan aan via onze cybersecurity audit partners, die wereldwijd gecertificeerd zijn binnen de gegevensbeveiligingsindustrie. Deze kwetsbaarheidsscan, inclusief een 2 weekse gratis proefperiode, laat zien waar u staat en waar u kunt verbeteren m.b.t. borging van de privacy van persoonsgegevens (zoals de AVG Wetgeving), de technische kwetsbaarheid van uw portal en externe IP adressen èn beveiliging van uw overige externe informatie-uitwisselingsystemen tegen hackers. 

Heeft uw vragen met betrekking tot uw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

NOREA Cybersecurity Assessment (CSA)

De NOREA heeft een risico-analyse methode (CSA) ontwikkeld, die ingezet kan worden bij uw organisatie om de risico's ten aanzien van cyber te bepalen. De IT-auditors van IAP New Deal kunnen deze assessment gezamenlijk met u uitvoeren en op basis hiervan bepalen in hoeverre u risico's loopt.